Kurser og events

Tidligere…

19.-20. sep. 2020

Pilefletkursus – for begyndere og let øvede

Kom på pilefletkursus på Aalykke d. 19.-20. sep. 2020 kl. 10-17 begge dage.

Drømmer du om at prøve kræfter med det gamle håndværk pileflet? Nu har du chancen for at komme på pilefletkursus med den dygtige og erfarne pilefletter Annette Stacey på Aalykke.

Annette Stacey har i mere ned 20 år flettet og undervist med stor glæde og hun mestrer mange spændende fletteteknikker fra hele verden.

Vi vil sammen, denne weekend, arbejde med grundteknikkerne i kurvefletning. Dette vil munde ud i en rund kurv med hank eller greb – perfekt til den kommende æblehøst, samling af urter eller svampe, eller bare til glæde… Der vil være masser af mulighed for variationer, så du kan sætte dit helt eget aftryk på den kurv, du fletter.

Kurset koster 1250.- inkl. fuld forplejning (økologisk og vegetarisk) med fri kaffe og te og sødt til pausen. Medbring gerne din egen grensaks og andet værktøj, hvis du har – hvis du ikke har, så har vi. Du skal påregne køb af materialer (ca. 150-300 kr) direkte fra underviseren.

Tilmelding skal ske til Aalykke på mail: aalykke@aalykkefarm.dk

…praktiske oplysninger følger ved tilmelding.

 

Vi glæder os til nogle skønne sensommerdage med pileflet på Aalykke.

NB! Der vil være god plads, frisk luft og iagttages alle nødvendige forholdsregler ift. COVID-19 situationen.

5.-6. sep. 2020

Høstmarked på Mangholm

Kom til årets dejligste høstmarked på Mangholm.
Lørdag og søndag d. 5-6. September. Begge dage kl 10-16.
Vi stiller op fra Aalykke med honning, urtesalt, saltscrubs, olier og koldrørte sæber, lækre lammeskind, hjemmegjorte bolsjer og andre lækre sager.
 
Se mere på Mangholms facebookside og hjemmeside

Æbelholt Klostermarked

Sædvanligvis vil man kunne møde os på Æbelholt Klostermarked i juni måned. Grundet Coronakrisen er Æbelholt Klostermarked 2020 dog blevet aflyst! Vi håber at vende stærkt tilbage næste år!

På klosterruinens markedsplads vil vi være at finde med en række af vores produkter fra Aalykke, som honning, lammeskind, urtesalt, koldrørte sæber, salver mv.. I vores store Normanner-telt præsenterer vi vores varer iført middelaldertøj (som det ville have set ud i 1300-tallet) og tager gerne en snak om både middelalder, biavl, gutefår eller selvforsyning og økologi.
Desuden vil husets frue være at finde i Æbelholt Klosters museumshave, hvor hun giver omvisninger og fortæller om Klostret, lægekunst og medicinske planter i middelalderen.
Æbelholt Klostermarked arrangeres af Museum Nordsjælland.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial